shutterstock_259309082

Voor wie

Personeel is het meest kostbare kapitaal van een bedrijf. Het is daarom geen overbodige luxe om in de gezondheid van uw team te investeren. Want waar hard gewerkt wordt, liggen aan werk(-stress) gerelateerde klachten nou eenmaal op de loer. Dit kunt u voorkomen met een stoelmassage van Stovita. Zo’n massage is een waardevolle manier om klachten als werkstress, hoofdpijn, rugpijn, een stijve nek, pijnlijke schouders, lusteloosheid, een versnelde hartslag en slapeloosheid te voorkomen.

Met onze achtergrond in de shiatsu therapie , weten wij veel kwaaltjes ook vroegtijdig te signaleren. Daarmee is een Stovita stoelmassage zeer geschikt voor bedrijven waar een hoge werkdruk heerst met kans op spannings-gerelateerde kwalen, maar ook voor elke organisatie die preventief een essentiële bijdrage wilt leveren aan de vitaliteit van haar medewerkers.

Kennismaken met een Stovita stoelmassage

Een Stovita stoelmassage is bij uitstek een zeer gewaardeerde investering in het welzijn van uw personeel. U profiteert bovendien van enkele fiscale voordelen. Wilt u eerst kennismaken met de stoelmassage van Stovita? Dat kan tijdens een pilot, een proefperiode van 1 tot 6 maanden.

Neem contact met ons op

Risicogroepen die baat hebben bij een Stovita stoelmassage

Stoelmassage Apeldoorn

Voor mensen die een beroep uitvoeren met een verhoogde kans op klachten als werkstress, spanning en RSI is een Stovita buitengewoon geschikt. Bijvoorbeeld voor medewerkers die zich bezighouden met activiteiten waarbij:

  • Een hoge werkdruk kan heersen (ook bij piekmomenten)
  • Herhaaldelijk achtereen dezelfde bewegingen worden gemaakt
  • Lang in een ongezonde of dezelfde houding wordt gewerkt
  • Lichamelijk zware arbeid wordt verricht
/