shutterstock_407021107

Even voorstellen

Antoinette

Voor grotere massage opdrachten heeft zij een selectief netwerk aan gediplomeerde en ervaren collega masseurs en shiatsu therapeuten.

Gerard

Even uit je hoofd komen, en weer in contact zijn met je lichaam. Met die drive is Geard Poorte met massages begonnen. In de alledaagse drukte heeft ook hij ervaren dat ontspanning vaak niet meer als een prioriteit wordt gezien. En dat terwijl er in deze steeds sneller veranderende maatschappij ook steeds meer van ons wordt gevraagd, en balans in ontspanning en inspanning erg belangrijk is om daarmee om te kunnen gaan.

Met zijn ervaring  in de shiatsu massagetherapie weet hij haarfijn de gebieden te vinden waar spanning zit. Klanten geven met regelmaat terug dat hun klachten nadat hij ze gemasseerd heeft achter de horizon zijn verdwenen.

Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om zo vitaal mogelijk aan het werk te zijn en zet zijn kennis en ervaring graag in om medewerkers van bedrijven en overheidsinstanties op de werkplek te ondersteunen in hun vitaliteit met het geven van stoelmassages. Tot op de dag van vandaag haalt hij daar ontzettend veel plezier uit.

_DSC3229-3 (3)
_MG_2025
/