shutterstock_407021107

Even voorstellen

Antoinette

Antoinette vindt het keer op keer weer genieten, wanneer ze bij een bedrijf komt masseren. "Ik verwonder me er steeds weer over, hoe iemand in mijn massage stoel zich na een kwartiertje zo'n ander mens voelt. Wanneer ik dan de ogen zie stralen, en het gezicht zachter geworden, weet ik weer hoeveel goeds wij hiermee doen. We helpen mensen echt. Ieder op een andere manier."

Haar kracht lag altijd in de corporate business. Enkele jaren geleden heeft ze de grote ommezwaai gemaakt en is ze therapeut en masseur geworden. Met liefde helpt ze mensen in hun zoektocht om van hun klachten af te komen. Daarnaast brengt zij met Stovita stoelmassages naar bedrijven en evenementen. Altijd alles tot in de puntjes verzorgd!

Voor grotere massage opdrachten heeft Antoinette een selectief netwerk aan gediplomeerde en ervaren collega masseurs om in te zetten.

_DSC3229-3 (3)
Gerard

Even uit je hoofd komen, en weer in contact zijn met je lichaam. Met die drive is Gerard Poorte met massages begonnen. In de alledaagse drukte heeft ook hij ervaren dat ontspanning vaak niet meer als een prioriteit wordt gezien. En dat terwijl er in deze steeds sneller veranderende maatschappij ook steeds meer van ons wordt gevraagd. De balans tussen ontspanning en inspanning wordt daarbij alleen maar belangrijker.

Met zijn ervaring  in de shiatsu massage weet hij haarfijn de gebieden te vinden waar spanning zit. Klanten geven met regelmaat terug dat klachten na zijn massages zijn verdwenen.

Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om zo vitaal mogelijk aan het werk te zijn en zet zijn kennis en ervaring graag in om medewerkers van bedrijven en overheidsinstanties op de werkplek te ondersteunen in hun vitaliteit met het geven van stoelmassages. Tot op de dag van vandaag haalt hij daar ontzettend veel plezier uit.

_MG_2025
/