shutterstock_407021107

Over stovita

Mensen helpen om weer even uit hun hoofd te komen, en hen weer in contact brengen met hun eigen lichaam. Met die drive ben ik, Gerard Poorte, in 2016 gestart met Stovita. Uit eigen ervaring weet ik als geen ander dat ontspanning in de alledaagse drukte vaak niet meer als een prioriteit wordt gezien. Dat terwijl er in deze steeds sneller veranderende maatschappij ook steeds meer van ons wordt gevraagd, en balans in vitaliteit erg belangrijk is om daarmee om te kunnen gaan.

Als shiatsu- en stoelmasseur ken ik de taal van de psychosomatiek en weet ik hoeveel meerwaarde het heeft om zo vitaal mogelijk in het leven te staan. Deze kennis zet ik graag in om bedrijven en overheidsinstanties in-company te ondersteunen bij het vitaliseren van hun medewerkers door het bieden van stoelmassages, ademhalingsoefeningen en vitaliteitsadvies. Tot op de dag van vandaag haal ik daar ontzettend veel voldoening uit en ben ik erg dankbaar dat ik dit mooie werk kan en mag doen.

Voor grotere opdrachten maak ik gebruik van een selectief netwerk aan gediplomeerde en ervaren collega stoelmasseurs en shiatsu therapeuten.

Gerard Poorte

over stovita
/
WhatsApp
Vrijblijvende offerte
info@stovita.nl
06 2887 0085