shutterstock_407021107

Even voorstellen

Gerard

Even uit je hoofd komen, en weer in contact zijn met je lichaam. Met die drive is Gerard Poorte een aantal jaar geleden met Stovita bedrijfsmassages begonnen. In de alledaagse drukte heeft 'ook hij' ervaren dat ontspanning vaak niet meer als een prioriteit wordt gezien. En dat terwijl er in deze steeds sneller veranderende maatschappij ook steeds meer van ons wordt gevraagd, en balans in ontspanning en inspanning erg belangrijk is om daarmee om te kunnen gaan.

Met zijn ervaring  in de shiatsu massagetherapie weet hij haarfijn de gebieden te vinden waar spanning zit. Klanten geven met regelmaat terug dat hun klachten nadat hij ze gemasseerd heeft achter de horizon zijn verdwenen.

Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om zo vitaal mogelijk aan het werk te zijn en zet zijn kennis en ervaring graag in om medewerkers van bedrijven en overheidsinstanties op de werkplek te ondersteunen in hun vitaliteit met het geven van stoelmassages en shiatsu massages. Tot op de dag van vandaag haalt hij daar ontzettend veel plezier uit.

Voor grotere massage opdrachten heeft hij samen met zijn partner Dominique een selectief netwerk aan gediplomeerde en ervaren collega stoelmasseurs en shiatsu therapeuten.

 

 

 

Dominique

Dominique Helstone was tot 2016 werkzaam binnen het basisonderwijs.
In dit werkgebied heeft zij aan den lijve ondervonden wat voor invloed hoge werkdruk en werkstress kan hebben op het lichaam.
In die tijd kwam zij erachter hoe belangrijk een goede verbinding tussen lichaam en geest is en welke invloed dit heeft op het dagelijkse functioneren.
Na een sabbatical waarbij zij leerde deze twee weer te verbinden met elkaar zag zij het als haar missie om dit stukje levenservaring mee te nemen in de volgende stap in haar werk carrière.
Als stoelmasseuse staat zij erom bekend dat zij goed aanvoelt bij iemand waar de spanning zit en is zij in staat deze op een liefdevolle en directe manier aan te pakken.

 

over stovita
Stovita stoelmasseur Dominique
/