Slider

Stoelmassages in Apeldoorn

Medewerkers zijn de steunpilaren van ieder bedrijf. Als onderneming wilt u daarom dat uw medewerkers zo gezond en vitaal als mogelijk blijven. Stovita helpt u daar graag bij. Ik bied een uniek concept voor bedrijven aan, waarbij ik ademhalingsoefeningen en muziek/binaural beats combineer met stoelmassages in Apeldoorn en omstreken. Met een stoelmassage op het werk kunnen lichamelijke en mentale pijntjes bij uw werknemers ontlast worden. De ontspannende werking helpt werkstress tegen te gaan, RSI te voorkomen en helpt tevens ter preventie van een burn-out.

De massages worden verzorgd door Gerard Poorte, een gediplomeerd shiatsu masseur met vele jaren ervaring. Door middel van een ontspannende massage geeft hij uw medewerkers een lekkere opkikker voor zowel het lichaam als de geest. Stovita komt bij u langs op locatie en kan, indien nodig, de massages verspreid over meerdere dagen verzorgen.

Ook verzuim en werkstress onder uw werknemers verlagen? Schakel dan Stovita in voor een stoelmassage op locatie in Apeldoorn of omstreken. Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 06-28870085.

Stoelmassages voor bedrijven in Apeldoorn

Ik maak bij de stoelmassages in Apeldoorn gebruik van een speciale, traditionele Japanse techniek. Deze techniek, die shiatsu genoemd wordt, kan lichaam en geest weer in evenwicht brengen. Uw medewerker gaat zitten in een speciaal ontworpen massagestoel. Als masseur verzorg ik vervolgens een met acupressuur werkende massage waarbij onder meer het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen aan bod komen.

Deze techniek werkt erg ontspannend en zorgt tevens voor een goeie energieboost. Shiatsu is effectief ter behandeling of preventie van hoofdpijn, nek- of rugklachten en schouderpijn. Het vermindert werkgerelateerde klachten, zorgt voor meer tevredenheid onder werknemers, is aantrekkelijk om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te kunnen bieden en maakt uw werknemers productiever. Ook brengt het fiscale voordelen met zich mee: de stoelmassages zijn namelijk een erkende ARBO maatregel.

De voordelen van een stoelmassage op locatie

Door stoelmassages in omgeving Apeldoorn aan te bieden aan uw werknemers genieten zowel u als uw personeel van diverse voordelen. Wij geven u een overzicht:

 • De massages worden bij u op locatie verzorgd
 • Kleding kan gewoon aangehouden worden
 • De zittende massagestoel is erg comfortabel
 • Financieel voordelig
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van olie
 • Korte behandeling, die productiviteit en energie verhoogt
 • Vermindering in werkgerelateerde klachten
 • Ontspannende werking voor lichaam en geest
 • Minder verzuim en minder werkstress
 • Fiscale voordelen
 • Verhoogde tevredenheid onder werknemers
 • Afspraken zijn makkelijk in te plannen met ons online inschrijfsysteem

Over Stovita

Stovita is een bedrijf van Gerard Poorte, een gecertificeerd masseur die al een aantal jaar stoelmassages in Apeldoorn en omgeving verzorgt. Gerard kent de taal van de psychosomatiek en weet hoe belangrijk ontspanning is om vitaal en fit te blijven. Met die drive verzorgt hij dan ook de massages, met als doel medewerkers van bedrijven lichamelijk en geestelijk weer in balans te krijgen of te houden. Stovita is er als onderneming voor andere ondernemingen en overheidsinstanties.

Ik bied in-company ondersteuning aan op het gebied van ontspanning en vitaliteitsadvies. Als het om een grotere opdracht gaat schakel ik mijn netwerk aan gecertificeerde en ervaren collega masseurs in.

Interesse in een stoelmassage in Apeldoorn?

Wilt u samen met uw werknemers ook genieten van de voordelen van een stoelmassage in Apeldoorn of omgeving? Tijdens een pilot kunt u met de massages kennismaken. Daarvoor is een proefperiode van 3 tot 6 maanden van toepassing, met een frequentie van 1 tot 4 stoelmassages per maand. Aan de hand van een online enquete kan na deze proefperiode bepaalt worden of u van de voordelen overtuigd bent.

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte door contact op te nemen. Stovita is telefonisch bereikbaar via 06-28870085 (zowel bellen als WhatsApp) en het online contactformulier.

Contact opnemen
/
WhatsApp
Vrijblijvende offerte
info@stovita.nl
06 2887 0085