Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages

Shiatsu bedrijfsmassage in Apeldoorn

Voor particuliere Shiatsu behandelingen kunt u op deze link klikken

 

Op zoek naar een ervaren masseur die shiatsu massages in omgeving Apeldoorn verzorgt? Dan zit u goed bij Stovita. Ik verzorg in-company massages ter bevordering van de gezondheid en vitaliteit van werknemers. Mijn concept, waarbij ik op locatie de massages verzorg, is uniek en combineert ademhalingsoefeningen met shiatsu massages.

De behandeling zorgt voor een diepe ontspanning en is daarom erg effectief voor behandeling en preventie van lichamelijke kwaaltjes en mentale onrust. Met shiatsu massages in Apeldoorn en omstreken kunt u werkstress onder werknemers verlagen, RSI voorkomen en burn-outs tegengaan.

De massages worden aangeboden door Antoinette van de Meent, een gecertificeerd therapeut en masseur met ruimschootse ervaring. De massages die Stovita verzorgt zorgen voor een boost in vitaliteit en energie, wat zowel de geest als het lichaam goed doet. De massages worden bij u op locatie verzorgd.

Heeft u interesse in shiatsu stoelmassages ter behandeling en preventie van werkverzuim en werkstress onder werknemers? Stovita is u graag van dienst. Informeer gerust eens verder door vrijblijvend contact op te nemen. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-28870085.

Shiatsu massages voor bedrijven

Shiatsu is een massagetechniek die afkomstig is uit Japan en zijn basis vindt in de Chinese geneeskunde. Het woord betekent ‘vingerdruk’, wat gelijk een beetje de techniek verklapt. Door gebruik te maken van zijn handpalmen, duimen, vingers en ellenbogen kan de masseur door middel van acupressuur druk uitoefenen op plekken op het lichaam. Het lijkt daarom op een drukpuntmassage. Shiatsu zorgt voor een diepe ontspanning en helpt zo zowel het lichaam als geest weer in balans te krijgen.

Dit maakt het erg effectief tegen stress, hoofdpijn, vermoeidheid en overspannen zijn, alsmede tegen bepaalde pijntjes als een muisarm, tenniselleboog, rugklachten of nekpijn. Door werkgerelateerde klachten te verminderen wordt de tevredenheid onder werknemers verhoogt en wordt het risico op verzuim verminderd.

Ook kan de shiatsu massage te Apeldoorn als secundaire arbeidsvoorwaarde worden aangeboden en brengt het als ARBO erkende maatregel fiscale voordelen met zich mee.

Waar is een shiatsu massage goed voor?

Met shiatsu massages in omgeving Apeldoorn genieten uw werknemers en u van de voordelen die de behandelingen met zich meebrengen. Wij noemen er een aantal:

 • In-company massages bij u op locatie
 • Kleding hoeft niet uitgetrokken te worden
 • Comfortabele behandeling die voor een diepe ontspanning zorgt
 • Financieel voordelig
 • Alles blijft netjes schoon: wij maken geen gebruik van olie
 • Korte behandeling, goed voor een verhoogde productiviteit
 • Minder werkgerelateerde klachten
 • Lichaam en geest weer in balans
 • Minder verzuim en minder werkstress
 • Fiscale voordelen
 • Verhoogde tevredenheid onder werknemers
 • Een online inschrijfsysteem om afspraken mee in te plannen

Over Stovita

Stovita is een onderneming onder leiding van Antoinette van de Meent, een gediplomeerd therapeut en masseur met vele jaren ervaring. Antoinette begrijpt precies hoe zij mensen kan helpen gezond, fit en vitaal te blijven. Vanuit die drive (medewerkers helpen te ontspannen en hun lichamelijke en geestelijke balans te vinden) biedt zij dan ook de in-company shiatsu massages in Apeldoorn en omstreken aan.

Stovita is actief voor bedrijven en overheidsinstellingen. Indien nodig kan ik, bij grotere opdrachten, mijn netwerk aan gecertificeerde en ervaren collega masseurs inschakelen.

Interesse in een shiatsu massage in Apeldoorn?

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van shiatsu massages voor bedrijven in Apeldoorn en omstreken? Vraag dan gerust een pilot aan om kennis te maken met de behandelingen. Ik bied een proefperiode van 3 tot 6 maanden aan, met een frequentie van 1 tot 4 stoelmassages per maand. Na afloop van de proefperiode kunt u een online enquête invullen en kijken of u verder wilt gaan met de massages.

Neem gerust eens contact op om verder te informeren en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Mijn telefoonnummer is 06-28870085. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.

Contact opnemen
/