shutterstock_407021107

Hoe werkt het?

Het klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk: een gezonder bedrijf met vitale werknemers zonder aan werk of werkstress gerelateerde klachten, en dat allemaal dankzij de Stovita stoelmassage. Maar hoe gaat zo’n massage precies in zijn werk? Allereerst is het goed om te weten dat een Stovita stoelmassage gewoon op de werkplek plaatsvindt. Dat betekent dat de werknemer in kwestie na de massage direct weer over kan tot de orde van de dag. Onze masseurs werken ook niet met oliën tijdens de massage, dus kleding kan gewoon aanblijven en van enige plakkerigheid is geen sprake.

Wat heeft de masseur nodig?

De Stovita masseur heeft maar weinig nodig om uw werknemers van hun wekelijkse of maandelijkse lichamelijke en geestelijke opkikker te voorzien. De stoelmasseur brengt zelf de eenvoudig te vervoeren massagestoel mee naar uw bedrijf, en heeft daar aan een ruimte van drie vierkante meter al genoeg. Het geniet de voorkeur om in een afgesloten ruimte te masseren met voldoende licht en ventilatie. Zo’n ruimte is door onze masseur binnen 5 minuten omgetoverd tot de perfecte plek om stoelmassages te geven.

De massage zelf

De massage wordt uitgevoerd op de door de Stovita stoelmasseur meegenomen massagestoel. Deze is speciaal ontworpen voor stoelmassages, en daardoor uitermate comfortabel. Tijdens de stoelmassage worden het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen behandeld. De masseur oefent druk uit met handpalmen, duimen, vingers en ellenbogen. Verder wordt er tijdens een Stovita stoelmassage veel aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen, strekkingen en rotaties. Daardoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en neemt de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toe.

Wat wil je nog kwijt?

sidebar-image

Deze sidebar biedt jou de mogelijkheid om wat extra informatie weer te geven. Je kunt hier bijvoorbeeld je USP’s kwijt, een speciale aanbieding promoten, aanvullende informatie over je bedrijf geven of je openingstijden tonen.
Vaak wordt gekozen voor een opsomming in de sidebar, want:

  • Een opsomming biedt overzicht;
  • Een opsomming ziet er mooi uit;
  • Een opsomming wordt sneller gelezen.
/