Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages

Een stoelmassage in Deventer

 

 

“Een gezonde en gewaardeerde investering in uw personeel”

 

 

Stovita

Gezond en vitaal personeel is essentieel voor ieder bedrijf. Hoe mooi is het voor u als werkgever, om aan het welbevinden van uw werknemers hier uw steentje aan bij te dragen.

Bij Stovita bieden wij professionele stoelmassages en shiatsu behandelingen aan, die worden uitgevoerd door een spontaan team aan gekwalificeerde shiatsu masseurs uit Deventer en omgeving. Deze sluiten perfect aan bij vitaliteitsprogramma’s ter preventie van ziekteverzuim, maar worden ook veelvuldig ingezet bij vieringen of als beloning in de vorm van een zakelijk cadeau.

 

 

De werking van onze shiatsu stoelmassages

Vitaal en gezond personeel is essentieel voor iedere onderneming of organisatie. Als bedrijf wilt u daarom dat uw medewerkers zo gezond en vitaal als mogelijk blijven. Stovita helpt u daar graag bij. Wij bieden speciale pakketten voor bedrijven aan waardoor werk gerelateerde kwalen  vroegtijdig gesignaleerd kunnen worden met onze stoelmassages in Deventer en omstreken. Met een stoelmassage op het werk kunnen mentale en lichamelijke kwalen bij uw werknemers ontlast worden. De ontspannende werking helpt werkstress tegen te gaan, RSI te voorkomen en helpt tevens ter preventie van een burn-out.

 

 

Ook verzuim en werkstress onder uw werknemers verlagen? Schakel dan Stovita in voor een stoelmassage op locatie in Deventer of omstreken. Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 06-28870085.

 

 

Stoelmassages voor bedrijven in Deventer

Wij maken bij de stoelmassages in Deventer gebruik van een speciale, traditionele Japanse techniek. Deze techniek, die shiatsu genoemd wordt, kan lichaam en geest weer in evenwicht brengen. Uw medewerker gaat zitten in een speciaal ontworpen massagestoel. Als masseur verzorgen wij vervolgens een met acupressuur werkende massage waarbij onder meer het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen aan bod komen.

Deze techniek werkt erg ontspannend en zorgt tevens voor een goeie energie-boost. Shiatsu is effectief ter behandeling of preventie van hoofdpijn, nek- of rugklachten en schouderpijn. Het vermindert werkgerelateerde klachten, zorgt voor meer tevredenheid onder werknemers, is aantrekkelijk om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te kunnen bieden en maakt uw werknemers productiever. Ook brengt het fiscale voordelen met zich mee: de stoelmassages zijn namelijk een erkende ARBO maatregel.

 

 

De voordelen van een stoelmassage in Deventer

Door stoelmassages aan te bieden aan uw personeel, genieten zowel u zelf als uw medewerkers van diverse voordelen. Wij geven u een overzicht:

 • Minder verzuim en minder werkstress
 • Fiscale voordelen
 • Verhoogde tevredenheid onder werknemers
 • Afspraken zijn makkelijk in te plannen met ons online inschrijfsysteem
 • De zittende massagestoel is erg comfortabel
 • De massages worden bij u op locatie hier in Deventer verzorgd
 • Kleding kan gewoon aangehouden worden
 • Korte behandeling, die productiviteit en energie verhoogt
 • Vermindering in werkgerelateerde klachten
 • Ontspannende werking voor lichaam en geest
 • Financieel voordelig
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van olie

 

 

Over ons

Stovita is een onderneming van Gerard Poorte en Dominique Helstone.
Twee enthousiaste en ervaren stoelmasseurs die al een aantal jaar stoelmassages in Deventer en omgeving verzorgen. Zij weten beide hoe veel meerwaarde het heeft om een team aan medewerkers lichamelijk en geestelijk weer in balans te krijgen of te houden. Met die drive zijn deze twee ondernemers begonnen met massageservice Stovita.

 

 

”Stovita is er als onderneming voor andere bedrijven”

 

Bent u geïnteresseerd in een stoelmassage in Deventer?

Wilt u samen met uw werknemers ook genieten van de voordelen van een stoelmassage in Deventer of omgeving? Tijdens een pilot kunt u met de massages kennismaken. Daarvoor is een proefperiode van een aantal weken van toepassing, met een frequentie van 1 tot 4 stoelmassages per maand. Aan de hand van een online enquête kan na deze proefperiode bepaalt worden of u van de voordelen overtuigd bent.

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte door contact op te nemen. Stovita is telefonisch bereikbaar via 06-28870085 (zowel bellen als WhatsApp) en het online contactformulier.

Contact opnemen
/