Een stoelmassage in Arnhem

Een stoelmassage in Arnhem

 

 

“Een gezonde en gewaardeerde investering in uw personeel”

 

 

 

Stovita

Gezond en vitaal personeel is essentieel voor ieder bedrijf. Hoe mooi is het voor u als werkgever, om aan het welbevinden van uw werknemers hier uw steentje aan bij te dragen.

Bij Stovita bieden wij professionele stoelmassages en shiatsu behandelingen aan in Arnhem, die worden uitgevoerd door een spontaan team aan gekwalificeerde shiatsu masseurs. Deze sluiten perfect aan bij vitaliteitsprogramma’s ter preventie van ziekteverzuim, maar worden ook veelvuldig ingezet bij vieringen of als beloning in de vorm van een zakelijk cadeau.

Deze massages worden verzorgd door onze ervaren stoelmasseurs en shiatsu therapeuten. Door middel van een ontspannende stoelmassage of shiatsu massage geven zij uw werknemers een opfrissende weldaad voor zowel het lichaam als de geest. Stovita komt bij u langs op de werkplek en kan, indien dit nodig is, de massages verspreid over meerdere dagen geven.

 

 

Het resultaat na onze shiatsu stoelmassages

Met onze stoelmassages zullen mentale en lichamelijke kwalen bij uw werknemers in Arnhem ontlast worden. De ontspannende werking helpt werkstress tegen te gaan en door de versoepelde spieren zijn klachten als RSI voor uw personeel al gauw verleden tijd.

 

 

Tarieven en pakketten

Al vanaf € 20,00 per medewerker, heeft u de mogelijkheid om uw medewerkers maandelijks een stoelmassage te geven hier in Arnhem en omstreken. Met een stoelmassage van Stovita op het werk kunnen mentale en lichamelijke kwalen bij uw medewerkers ontlast worden. De ontspannende werking helpt RSI tegen te gaan, werkstress te voorkomen en verkleint hiermee de kans op burn-out klachten.

Benieuwd naar uw investering? Kijk bij tarieven-pakketten om hier meer informatie over te vinden.

 

 

Stoelmassages in Arnhem volgens traditionele Japanse shiatsu

Wij maken bij de stoelmassages in Arnhem gebruik van een speciale, traditionele Japanse techniek. Deze techniek, die shiatsu genoemd wordt, kan lichaam en geest weer in evenwicht brengen. Uw medewerker gaat zitten in een speciaal ontworpen massagestoel. Als masseur verzorgen wij vervolgens een met acupressuur werkende drukpunt massage waarbij onder meer het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen aan bod komen.

Deze techniek werkt erg ontspannend en zorgt tevens voor een goeie energieboost. Een Shiatsu stoelmassage is effectief ter behandeling of preventie van hoofdpijn, nek- of rugklachten en schouderpijn. Het vermindert werkgerelateerde klachten, zorgt voor meer tevredenheid onder werknemers, is aantrekkelijk om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te kunnen bieden en maakt uw werknemers productiever. Ook brengt het fiscale voordelen met zich mee: de stoelmassages zijn namelijk een erkende ARBO maatregel.

Wilt u ook verzuim en werkstress onder uw personeel verlagen? Schakel dan Stovita in voor een stoelmassage op locatie in Arnhem of omstreken. Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 06-28870085.

 

 

Wat zijn de voordelen van een stoelmassage op de werkplek?

Wanneer u stoelmassages in omgeving Arnhem aan uw werknemers aanbiedt, genieten zowel u als uw personeel van meerdere voordelen. Wij geven u graag een overzicht:

 • Ontspannende werking voor lichaam en geest
 • Minder verzuim en minder werkstress
 • Fiscale voordelen
 • Verhoogde tevredenheid onder werknemers
 • Afspraken zijn makkelijk in te plannen met ons online inschrijfsysteem
 • De massages worden bij u in Arnhem op de werkplek verzorgd
 • Kleding kan gewoon aangehouden worden
 • De zittende massagestoel is erg comfortabel
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van olie
 • Een korte behandeling, die productiviteit en energie verhoogt
 • Vermindering in werkgerelateerde klachten

 

 

Over Stovita

Stovita is dé zakelijke dienstverlening van Arnhem als het gaat om om uw personeel fit en gezond te houden.
Wij bieden in-company ondersteuning aan op het gebied van ontspanning en vitaliteit. Interesse in een stoelmassage in Arnhem?
Onze dienstverlening bestaat uit een team van breed opgeleide professionele shiatsu masseurs  die stoelmassages en shiatsu massages in Arnhem en omgeving verzorgen.

 

 

Proefperiode

Wilt u samen met uw werknemers ook genieten van de voordelen van een stoelmassage in Arnhem of omgeving? Tijdens een pilot kunt u met onze massages kennismaken. Daarvoor is een proefperiode van 3 tot 6 maanden van toepassing, met een frequentie van 1 tot 4 stoelmassages per maand. Aan de hand van een online enquête kan na deze proefperiode bepaalt worden of u van de voordelen overtuigd bent.

 

 

Neem gerust contact op

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte door contact op te nemen. Stovita is telefonisch bereikbaar via 06-28870085 (zowel bellen als WhatsApp) en het online contactformulier.

/