Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages

Bedrijfsmassage bij u op de werkplek hier in Amersfoort

 

 

“Een gezonde en gewaardeerde investering in uw personeel”

 

 

Bij Stovita bieden wij professionele stoelmassages en shiatsu behandelingen aan, die worden uitgevoerd door een breed opgeleid team aan gekwalificeerde shiatsu masseurs hier uit Amersfoort en omgeving. Deze sluiten perfect aan bij vitaliteitsprogramma’s ter preventie van ziekteverzuim, maar worden ook veelvuldig ingezet bij vieringen of als beloning in de vorm van een zakelijk cadeau.

 

Wij hebben ook massage pakketten ontwikkeld, die eventuele klachten vroegtijdig signaleren. Deze kunnen door onze gekwalificeerde shiatsu (stoel) masseurs gelijk worden aangepakt. Hiermee onderscheiden wij onszelf als massageservice.

 

 

Tarieven en pakketten

Nieuwsgierig naar uw investering? Kijk bij tarieven-pakketten om hier meer informatie over te vinden.

Voor nog geen € 20,00 per medewerker, heeft u al de mogelijkheid om uw medewerkers maandelijks van een stoelmassage te voorzien.

 

 

Het resultaat na onze shiatsu stoelmassages

Met een stoelmassage bij u op de werkplek in Amersfoort zullen mentale en lichamelijke kwalen bij uw werknemers ontlast worden. De ontspannende werking helpt werkstress tegen te gaan en door de versoepelde spieren zijn klachten als RSI voor uw personeel al gauw verleden tijd.

 

De massages van Stovita worden verzorgd door onze gecertificeerde en ervaren shiatsu stoelmasseurs. Door middel van een professionele stoelmassage of shiatsu massage geven zij uw medewerkers in een mum van tijd weer een energie boost voor zowel het lichaam als de geest. Stovita komt bij u langs op locatie en kan, indien nodig, de massages verspreid over meerdere dagen verzorgen.

Ook verzuim en werkstress onder uw werknemers verlagen? Schakel dan Stovita in voor een stoelmassage op uw locatie hier in Amersfoort of omstreken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 06-28870085.

 

 

Stoelmassages in Amersfoort volgens traditionele Shiatsu

Wij maken bij de stoelmassages gebruik van een speciale, traditionele Japanse techniek. Deze techniek, die shiatsu genoemd wordt, kan lichaam en geest weer in evenwicht brengen. Uw medewerker gaat zitten in een speciaal ontworpen massagestoel. Als (shiatsu) stoelmasseur verzorgen wij vervolgens een met acupressuur werkende massage waarbij onder meer het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen aan bod komen.

Deze techniek werkt erg ontspannend en zorgt tevens voor een goeie energieboost. Shiatsu is effectief ter behandeling of preventie van hoofdpijn, nek- of rugklachten en schouderpijn. Het vermindert werkgerelateerde klachten, zorgt voor meer tevredenheid onder werknemers, is aantrekkelijk om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te kunnen bieden en maakt uw werknemers productiever. Ook brengt het fiscale voordelen met zich mee: de stoelmassages zijn namelijk een erkende ARBO maatregel.

 

 

De voordelen van een stoelmassage in Amersfoort

Door stoelmassages aan te bieden aan uw werknemers, genieten zowel u als uw personeel van diverse voordelen. Wij geven u een overzicht:

 • De massages worden bij u op locatie in Amersfoort verzorgd
 • Kleding kan gewoon aangehouden worden
 • De zittende massagestoel is erg comfortabel
 • Financieel voordelig
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van olie
 • Korte behandeling, die productiviteit en energie verhoogt
 • Vermindering in werkgerelateerde klachten
 • Ontspannende werking voor lichaam en geest
 • Minder verzuim en minder werkstress
 • Fiscale voordelen
 • Verhoogde tevredenheid onder werknemers
 • Afspraken zijn makkelijk in te plannen met ons online inschrijfsysteem

 

 

Over ons

Mensen helpen de balans te (her)vinden in inspanning- en ontspanning en op op die manier een bijdrage leveren aan het welbevinden van de werknemer en het succes van een bedrijf. Met die drive zijn Dominique Helstone en Gerard Poorte de onderneming Stovita begonnen. Deze twee gepassioneerde masseurs die zelf uit de omgeving Amersfoort komen, hebben vele jaren ervaring en weten precies hoe zij  uw personeel zo gezond en vitaal mogelijk kunnen krijgen en houden. Tot op de dag van vandaag halen zij daar ontzettend veel voldoening uit!

 

 

”Stovita is er als onderneming voor andere ondernemingen en overheidsinstanties.”

 

 

Wij bieden in-company ondersteuning aan op het gebied van ontspanning en ter preventie van ziekteverzuim. Als het om een grotere opdracht gaat hebben wij een selectief netwerk aan gekwalificeerde en ervaren shiatsu masseurs uit de omgeving Amersfoort.

 

 

Interesse in een stoelmassage hier in Amersfoort?

Wilt u samen met uw werknemers ook genieten van de voordelen van een stoelmassage in Amersfoort of omgeving? Tijdens een pilot kunt u met de massages kennismaken. Daarvoor is een proefperiode van een aantal weken van toepassing, met een frequentie van 1 tot 4 stoelmassages per maand. Aan de hand van een online enquête kan na deze proefperiode bepaalt worden of u van de voordelen overtuigd bent.

 

 

Contact

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte door contact op te nemen. Stovita is telefonisch bereikbaar via 06-28870085 (zowel bellen als WhatsApp) en het online contactformulier.

Contact opnemen
/