Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages

Stoelmassages in Almere

 

 

“Een gezonde en gewaardeerde investering in uw personeel”

 

 

 

 

 

Stovita

Gezond en vitaal personeel is essentieel voor ieder bedrijf. Hoe mooi is het voor u als werkgever, om aan het welbevinden van uw werknemers hier uw steentje aan bij te dragen.

Bij Stovita bieden wij professionele stoelmassages en shiatsu behandelingen aan, die worden uitgevoerd door een spontaan team aan gekwalificeerde shiatsu masseurs uit Almere en omstreken. Deze sluiten perfect aan bij vitaliteitsprogramma’s ter preventie van ziekteverzuim, maar worden ook veelvuldig ingezet bij vieringen of als beloning in de vorm van een zakelijk cadeau.

 

De werking van onze shiatsu stoelmassages

Gezonde vitale medewerkers zijn belangrijk voor ieder bedrijf. Als onderneming of organisatie wilt u daarom dat uw medewerkers zo gezond en vitaal mogelijk blijven. Stovita helpt u daar graag bij. Wij bieden speciale pakketten voor bedrijven aan waardoor werk gerelateerde kwalen  vroegtijdig gesignaleerd kunnen worden met onze stoelmassages in Almere en omstreken. Met een stoelmassage op het werk kunnen mentale en lichamelijke kwalen bij uw werknemers ontlast worden. De ontspannende werking helpt werkstress tegen te gaan, RSI te voorkomen en helpt tevens ter preventie van burn-out klachten.

Ook verzuim en werkstress onder uw werknemers verlagen? Schakel dan Stovita in voor een stoelmassage op locatie in Almere of omstreken. Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 06-28870085.

 

Stoelmassages voor bedrijven in Almere

Bij onze aangeboden stoelmassages in Almere maken wij gebruik van een krachtige massage techniek. Deze techniek, die shiatsu genoemd wordt, kan lichaam en geest weer in evenwicht brengen. Uw medewerker gaat zitten in een speciaal ontworpen massagestoel. Onze masseur verzorgt vervolgens een met acupressuur werkende massage waarbij onder meer het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen aan bod komen.

Deze massage techniek werkt erg ontspannend en zorgt tevens voor een goede energieboost. Een Shiatsu stoelmassage van Stovita is effectief ter behandeling of preventie van hoofdpijn, nek- of rugklachten en schouderpijn. Het vermindert werkgerelateerde klachten, zorgt voor meer tevredenheid onder werknemers, is aantrekkelijk om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te kunnen bieden en maakt uw werknemers productiever. Ook brengt het fiscale voordelen met zich mee: de stoelmassages zijn namelijk niet voor niets een erkende ARBO maatregel.

 

De voordelen van een stoelmassage in Almere

Door stoelmassages op de werkplek aan te bieden, genieten zowel u zelf als uw medewerkers van diverse voordelen. Wij geven u een overzicht:

 • Minder verzuim en minder werkstress
 • Fiscale voordelen
 • Afspraken zijn makkelijk in te plannen met ons online inschrijfsysteem
 • De zittende massagestoel is erg comfortabel
 • De massages worden bij u op locatie hier in Almere verzorgd
 • Kleding kan gewoon aangehouden worden
 • Korte behandeling, die productiviteit en energie verhoogt
 • Vermindering in werkgerelateerde klachten
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van olie
 • Ontspannende werking voor lichaam en geest
 • Financieel voordelig
 • Verhoogde tevredenheid onder werknemers

 

Over ons

Stovita is een onderneming van Dominique Helstone en Gerard Poorte.
Twee ervaren en enthousiaste stoelmasseurs die al een aantal jaar stoelmassages in Almere verzorgen. Zij weten beide hoe veel meerwaarde het heeft om een team aan medewerkers lichamelijk en geestelijk weer in balans te krijgen of te houden. Dit is dan ook de reden waarom deze twee ondernemers begonnen zijn met massage service Stovita.

 

”Stovita is er als onderneming voor andere ondernemingen.”

 

Bent u geïnteresseerd in een stoelmassage in Almere?

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van een stoelmassage in Almere of omgeving? Tijdens een pilot kunt u met de massages kennismaken. Daarvoor is een proefperiode van 3 tot 6 maanden van toepassing, met een frequentie van 1 tot 4 stoelmassages per maand. Aan de hand van een online enquête kan na deze proefperiode bepaalt worden of onze stoelmassages van toegevoegde waarde zijn voor de vitaliteit van uw medewerkers en dus ook de gezond van uw bedrijf.

 

Contact

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Stovita is telefonisch bereikbaar via 06-28870085 (zowel bellen als WhatsApp) en het online contactformulier.

Contact opnemen
/