shutterstock_259309082

Uniek concept

Hard werken vraagt net zo zeer om inspanning als om ontspanning. Inspanning krijgen we vrij makkelijk voor elkaar, maar een écht ontspannen gevoel, dat is bij veel mensen ver te zoeken. Een sneltreinticket naar het land der ontspanning kan dan verdraaid goed van pas komen. Laat Stovita dat ticket nu voor u bemachtigd hebben, met een geheel uniek concept. Dat concept bestaat uit een combinatie van stoelmassage, muziek/binaural beats, aromatherapie en ademhalingsoefeningen. Deze behandelingen worden één om zo de meest optimale ontspanning voor lichaam en geest te creëren en daarmee werkstress en RSI tegen te gaan.

Stovita stoelmassage:

Een Stovita stoelmassage is een effectief middel om in korte tijd te ontspannen. Zo blijft uw team vitaal. De drukpuntmassage (ook wel acupressuur genoemd)  is gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu. De massage wordt op een speciaal ontworpen massagestoel uitgevoerd, waarbij het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen kunnen worden behandeld. Hierbij wordt er druk uitgeoefend met de handpalmen, duimen, vingers, en elle bogen.

Bij een Stovita stoelmassage wordt er veel aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen, strekkingen en rotaties. Daarmee wordt de bloedsomloop gestimuleerd en neemt de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toe.

Muziek:

Dat muziek een geweldige verrijking voor het brein is, is voor veel mensen wel duidelijk. Het zorgt voor een ervaring van één-worden met onszelf en de wereld om ons heen. Het is die ervaring die we zoeken en die ons boven de alledaagsheid doet uitstijgen. Het geeft ons het gevoel of we een nieuwe ruimte binnengaan, een diepere laag aanboren. Muziek is de taal die iedereen verstaat, de taal van het hart. Wetenschappelijk is er veel onderzoek gedaan naar muziek en de positieve effecten ervan op het brein. Daaruit is gebleken dat muziek een positieve invloed heeft op onze gemoedstoestand, creativiteit, concentratie, ontspanning en nog veel meer punten.  De Stovita muzieklijsten zijn met veel tijd en liefde samengesteld en komen mooi tot hun recht in de professionele over- ear hoofdtelefoon die bij de stoelmassage wordt aangeboden.
Als het om muziekkeuze en variatie gaat, is er voldoende luistergenot voor iedereen.

Aromatherapie:

Ook het limbische gedeelte van de hersenen ontkomt niet aan de aandacht van Stovita! In het limbische systeem (ook wel de geurhersenen genoemd) worden geuren niet alleen verwerkt maar ook beleefd, want in dit deel van de hersenen spelen tevens je emotie, herinnering, gedrag en gevoel een rol. Met het gebruik van onze roomsprays met echte etherische oliën wordt de ruimte tijdens de stoelmassage gevuld met heerlijke geuren. Kortom een mooie en waardevolle toevoeging aan een Stovita stoelmassage.

Ademhalingsoefeningen:

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat ademhalingsoefeningen helpen om een gezonde lichaam en geest te behouden. Wist u dat bewust ademhalen niet alleen helpt om maximaal te presteren, maar dat het ook uw bloeddruk kan verlagen, gevoelens van kalmte en ontspanning geeft én stress uit uw systeem haalt? Ademhalingsoefeningen kunnen enorm helpen bij het omgaan met aandoeningen, of bij het helpen voorkomen ervan. Tijdens de stoelmassages en shiatsu behandelingen besteed ik veel aandacht aan ademwerk.

Laat uw ontspanning niet aan het toeval over en ervaar het zelf met deze ware sensatie wat een Stovita stoelmassage kan bewerkstelligen.

previous arrow
next arrow
Slider
/
WhatsApp
Vrijblijvende offerte
info@stovita.nl
06 2887 0085