shutterstock_259309082

Uniek concept

Hard werken vraagt net zo zeer om inspanning als om ontspanning. Inspanning krijgen we vrij makkelijk voor elkaar, maar een écht ontspannen gevoel, dat is bij veel mensen ver te zoeken. Een sneltreinticket naar het land der ontspanning kan dan verdraaid goed van pas komen. Laat Stovita dat ticket nu voor u bemachtigd hebben, met een geheel uniek concept. Dat concept bestaat uit een combinatie van stoelmassage met ademhalingsoefeningen. Deze behandelingen worden één om zo de meest optimale ontspanning voor lichaam en geest te creëren en daarmee werkstress en RSI tegen te gaan.

Stovita stoelmassage:

Een Stovita stoelmassage is een effectief middel om in korte tijd te ontspannen. Zo blijft uw team vitaal. De drukpuntmassage (ook wel acupressuur genoemd)  is gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu. De massage wordt op een speciaal ontworpen massagestoel uitgevoerd, waarbij het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen kunnen worden behandeld. Hierbij wordt er druk uitgeoefend met de handpalmen, duimen, vingers, en elle bogen.

Bij een Stovita stoelmassage wordt er veel aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen, strekkingen en rotaties. Daarmee wordt de bloedsomloop gestimuleerd en neemt de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toe.

Ademhalingsoefeningen:

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat ademhalingsoefeningen helpen om een gezonde lichaam en geest te behouden. Wist u dat bewust ademhalen niet alleen helpt om maximaal te presteren, maar dat het ook uw bloeddruk kan verlagen, gevoelens van kalmte en ontspanning geeft én stress uit uw systeem haalt? Ademhalingsoefeningen kunnen enorm helpen bij het omgaan met aandoeningen, of bij het helpen voorkomen ervan. Tijdens de stoelmassages en shiatsu behandelingen besteed ik veel aandacht aan ademwerk.

Laat uw vitaliteit niet aan het toeval over en ervaar zelf wat een Stovita stoelmassage kan bewerkstelligen.

previous arrow
next arrow
Slider
/