Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages

Bedrijfsmassage hier in Zwolle

 

 

“Een gezonde en gewaardeerde investering in uw personeel”

 

 

Stovita

Gezond en vitaal personeel is essentieel voor ieder bedrijf. Hoe mooi is het voor u als werkgever, om aan het welbevinden van uw werknemers hier uw steentje aan bij te dragen.

Bij Stovita bieden wij professionele stoelmassages en shiatsu behandelingen aan, die worden uitgevoerd door een spontaan team aan gekwalificeerde shiatsu masseurs uit Zwolle. Deze sluiten perfect aan bij vitaliteitsprogramma’s ter preventie van ziekteverzuim, maar worden ook veelvuldig ingezet bij vieringen of als beloning in de vorm van een zakelijk cadeau.

 

 

Voor nog geen € 20,00 per medewerker, heeft u de mogelijkheid om uw medewerkers maandelijks te voorzien van een stoelmassage hier in Zwolle.

 

 

 

Ook verzuim en werkstress onder uw werknemers verlagen? Schakel dan Stovita in voor een stoelmassage op locatie in Zwolle of omstreken. Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 06-28870085.

 

 

 

Een stoelmassages bij u op de werkplek in Zwolle

Wij maken bij de stoelmassages in Zwolle gebruik van een speciale, traditionele Japanse techniek. Deze techniek, die shiatsu genoemd wordt, kan lichaam en geest weer in evenwicht brengen. Uw medewerker gaat zitten in een speciaal ontworpen massagestoel. Onze shiatsu masseurs verzorgen vervolgens een met acupressuur werkende massage waarbij onder meer het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen aan bod komen.

Deze techniek werkt erg ontspannend en zorgt tevens voor een goeie energie boost. Shiatsu is effectief ter behandeling of preventie van hoofdpijn, nek- of rugklachten en schouderpijn. Het vermindert werk gerelateerde klachten, zorgt voor meer tevredenheid onder werknemers, is aantrekkelijk om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te kunnen bieden en maakt uw werknemers productiever. Ook brengt het fiscale voordelen met zich mee: de stoelmassages zijn namelijk een erkende ARBO maatregel.

 

 

 

Uw voordelen van een stoelmassage op locatie

Door stoelmassages in omgeving Zwolle aan te bieden aan uw werknemers, genieten zowel u als uw werknemers van een groot aantal voordelen. Wij geven u een overzicht:

 • Korte behandeling, die productiviteit en energie verhoogt
 • Vermindering in werk gerelateerde klachten
 • Ontspannende werking voor lichaam en geest
 • Minder verzuim en minder werkstress
 • Fiscale voordelen
 • Verhoogde tevredenheid onder werknemers
 • Afspraken zijn makkelijk in te plannen met ons online inschrijfsysteem
 • De massages worden bij u in Zwolle op locatie verzorgd
 • Kleding kan gewoon aangehouden worden
 • De zittende massagestoel is erg comfortabel
 • Financieel voordelig
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van olie

 

 

Wij zijn wij

Stovita is een bedrijf van Dominique Helstone en Gerard Poorte, twee gepassioneerde masserende ondernemers die al een aantal jaar stoelmassages in Zwolle en omgeving verzorgen. Zij hebben beide veel ervaring in het geven van stoelmassage en weten uit eigen ervaring maar al te goed hoe belangrijk ontspanning is om fit en vitaal te blijven. Met die drive verzorgen zij dan ook de massages voor het personeel op de werkvloer om ieder werknemer in balans te krijgen of te houden.

 

 

”Ons bedrijf Stovita is er als onderneming voor alle andere ondernemingen”.

 

 

De stoelmassages worden in-company verzorgd door een team aan breed opgeleide en gediplomeerde shiatsu masseurs en met veel ervaring in het geven van stoelmassage en shiatsu massage. Stovita komt bij u langs op locatie en kan, indien nodig, de massages verspreid over meerdere dagen verzorgen.

 

 

 

Ook geïnteresseerd in een stoelmassage in Zwolle?

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van een stoelmassage in Zwolle of omgeving? Tijdens een pilot kunt u met onze stoelmassages kennismaken. Daarvoor is een proefperiode van een aantal weken van toepassing, met een frequentie van 1 tot 4 stoelmassages per maand. Aan de hand van een online enquête kan na deze proefperiode bepaalt worden of u van de voordelen overtuigd bent.

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte door contact op te nemen. Stovita is telefonisch bereikbaar via 06-28870085 (zowel bellen als WhatsApp) en het online contactformulier.

Contact opnemen
/