Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages

Stoelmassages in Zutphen

 

“Een gezonde en gewaardeerde investering in uw personeel”

 

 

 

 

Stovita

Gezond en vitaal personeel is essentieel voor ieder bedrijf. Hoe mooi is het voor u als werkgever, om aan het welbevinden van uw personeel hier uw steentje aan bij te dragen.

Bij Stovita bieden wij professionele stoelmassages en shiatsu behandelingen aan, die worden uitgevoerd door een breed opgeleid team aan gekwalificeerde shiatsu masseurs uit Zutphen en omstreken. Deze sluiten perfect aan bij vitaliteitsprogramma’s ter preventie van ziekteverzuim, maar worden ook veelvuldig ingezet bij vieringen of als beloning in de vorm van een zakelijk cadeau.

 

 

Het resultaat na onze shiatsu stoelmassages

Met onze stoelmassages zullen mentale en lichamelijke kwalen bij uw werknemers ontlast worden. De ontspannende werking helpt werkstress tegen te gaan en door de versoepelde spieren zijn klachten als RSI voor uw personeel al gauw verleden tijd.

 

Tarieven en pakketten

Benieuwd naar uw investering? Kijk bij tarieven-pakketten om hier meer informatie over te vinden.

Voor nog geen € 20,00 per medewerker, heeft u de mogelijkheid om uw medewerkers maandelijks van een stoelmassage te voorzien hier in Zutphen.

 

 

 

Ook verzuim en werkstress onder uw werknemers verlagen? Schakel dan Stovita in voor een stoelmassage op locatie in Zutphen en omstreken.
Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 06-28870085.

 

 

Een stoelmassages volgens de traditionele Japanse techniek bij u op de werkvloer in Zutphen

Wij maken bij de stoelmassages in Zutphen gebruik van een speciale, traditionele Japanse techniek. Deze techniek, die shiatsu genoemd wordt, zal het lichaam en de geest weer in evenwicht brengen. Uw medewerker gaat zitten in een speciaal ontworpen massagestoel. Onze shiatsu masseur geeft dan vervolgens een acupressuur gerichte massage waarbij onder meer het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen aan bod komen.

Deze techniek werkt erg ontspannend en zorgt tevens voor een goeie energie boost. Shiatsu is effectief ter behandeling of preventie van hoofdpijn, nek- of rugklachten en schouderpijn. Het vermindert werk gerelateerde klachten, zorgt voor meer tevredenheid onder werknemers, is ook erg aantrekkelijk om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te kunnen bieden en maakt uw werknemers productiever. Ook brengt het fiscale  voordelen met zich mee: de stoelmassages zijn namelijk een erkende ARBO maatregel.

 

 

Uw voordelen van een stoelmassage in Zutphen

Door stoelmassages op uw werk aan te bieden, genieten zowel u als uw werknemers van een groot aantal voordelen. Wij geven u een overzicht:

 • De massages worden bij u op locatie in Zutphen verzorgd
 • Kleding kan gewoon aangehouden worden
 • De zittende massagestoel is erg comfortabel
 • Financieel voordelig
 • Minder verzuim en minder werkstress
 • Fiscale voordelen
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van olie
 • Korte behandeling, die productiviteit en energie verhoogt
 • Vermindering in werk gerelateerde klachten
 • Ontspannende werking voor lichaam en geest
 • Verhoogde tevredenheid onder werknemers
 • Afspraken zijn makkelijk in te plannen met ons online inschrijfsysteem

 

Ons team

Stovita is een bedrijf  die in-company stoelmassages verzorgd voor bedrijven en overheidsinstanties. Wij beschikken over een team aan gekwalificeerde shiatsu masseurs en therapeuten met veel ervaring in het geven van shiatsu en stoelmassages. Stovita komt bij u langs op locatie en kan, indien nodig, de massages verspreid over meerdere dagen verzorgen.

 

 

 

”Ons bedrijf Stovita is er als onderneming voor alle andere ondernemingen”.

 

 

Ook geïnteresseerd in een stoelmassage in Zutphen?

Twijfelt u nog aan alle voordelen van een stoelmassage in op uw werk in Zutphen of omgeving? Tijdens een pilot kunt u met onze stoelmassages kennismaken. Daarvoor is een proefperiode van een aantal maanden van toepassing, met een frequentie van 1 tot 4 stoelmassages per maand. Aan de hand van de uitkomst hoe uw medewerkers het ervaren kan door middel van een online enquête na deze proefperiode bepaalt worden of u van de voordelen overtuigd bent.

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte door contact op te nemen. Stovita is telefonisch bereikbaar via 06-28870085 (zowel bellen als WhatsApp) en het online contactformulier.

Contact opnemen
/