Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages
Stovita Stoelmassages

 

Een stoelmassage hier in Doetinchem

 

 

“Een gezonde en gewaardeerde investering in uw personeel”

 

 

Stovita

Gezond en vitaal personeel is essentieel voor ieder bedrijf. Hoe mooi is het voor u als werkgever, om aan het welbevinden van uw werknemers hier uw steentje aan bij te dragen.

Bij Stovita bieden wij professionele stoelmassages en shiatsu behandelingen aan, die worden uitgevoerd door een spontaan team aan gekwalificeerde shiatsu masseurs hier uit Doetinchem en omgeving. Deze sluiten perfect aan bij vitaliteitsprogramma’s ter preventie van ziekteverzuim, maar worden ook veelvuldig ingezet bij vieringen of als beloning in de vorm van een zakelijk cadeau.

 

De werking van een stoelmassage in Doetinchem

Een shiatsu stoelmassage zorgt voor een diepe ontspanning en is daarom erg effectief voor behandeling en preventie van lichamelijke kwaaltjes en mentale onrust. Met stoelmassages in Doetinchem en omstreken kunt u werkstress onder werknemers verlagen en RSI voorkomen.

De massages worden aangeboden door gediplomeerde masseurs met ruimschootse ervaring. Deze massages zorgen voor een boost in vitaliteit en energie, wat zowel de geest als het lichaam goed doet. De massages worden bij u op locatie verzorgd.

Heeft u interesse in een stoelmassage of een shiatsu massages ter behandeling en preventie van werkverzuim en werkstress onder werknemers? Stovita is u graag van dienst. Informeer gerust eens verder door vrijblijvend contact op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28870085.

Stoelmassage volgens Japanse Shiatsu voor bedrijven in Doetinchem

De massagetechniek die wij gebruiken om uw werknemers van nieuwe energie te voorzien is volgens de traditionele Japanse Shiatsu, een techniek die erom bekendstaat lichaam en geest in balans te brengen. Een van de voordelen van deze met acupressuur werkende massage is dat u zich niet hoeft uit te kleden.
Naast deze laagdrempeligheid is ook het feit dat de massage gewoon op de werkplek uitgevoerd kan worden een enorm voordeel. Uw bent geen tijd kwijt aan vervoer en kunt in een mum van tijd weer over tot de orde van de dag.

Onze shiatsu stoelmassage is erg effectief tegen stress, hoofdpijn, vermoeidheid en overspannen zijn, alsmede tegen bepaalde pijntjes als rugklachten of nekpijn. Door werkgerelateerde klachten te verminderen wordt de tevredenheid onder werknemers verhoogt en wordt het risico op verzuim vermindert.

Ook kan de stoelmassage te Doetinchem als secundaire arbeidsvoorwaarde worden aangeboden en brengt het als ARBO erkende maatregel fiscale voordelen met zich mee.

Waar is een stoelmassage op uw werkplek in Doetinchem goed voor?

Met shiatsu massages genieten uw werknemers en u van de voordelen die de behandelingen met zich meebrengen. Wij noemen er een aantal:

 

 • Kleding hoeft niet uitgetrokken te worden
 • Comfortabele behandeling die voor een diepe ontspanning zorgt
 • Financieel voordelig
 • Alles blijft netjes schoon: wij maken geen gebruik van olie
 • Korte behandeling, goed voor een verhoogde productiviteit
 • Minder werkgerelateerde klachten
 • Lichaam en geest weer in balans
 • In-company massages bij u op locatie in Doetinchem
 • Minder verzuim en minder werkstress
 • Fiscale voordelen
 • Verhoogde tevredenheid onder werknemers
 • Een online inschrijfsysteem om afspraken mee in te plannen

Over Stovita

Stovita is dé zakelijke dienstverlening van Doetinchem als het gaat om om uw personeel fit en gezond te houden.
Wij bieden in-company ondersteuning aan op het gebied van ontspanning en vitaliteit. Interesse in een stoelmassage?
Onze dienstverlening bestaat uit een team van breed opgeleide professionele shiatsu masseurs die de stoelmassages en shiatsu massages in Doetinchem en omgeving zullen verzorgen.

Stovita is actief voor bedrijven en overheidsinstellingen. Indien nodig kunnen er bij grotere opdrachten gecertificeerde en ervaren collega masseurs worden ingeschakeld.

Interesse in een stoelmassage in Doetinchem?

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van shiatsu massages voor bedrijven in Doetinchem en omstreken? Vraag dan gerust een pilot aan om kennis te maken met de behandelingen. Wij bieden een proefperiode aan van een aantal weken, met een frequentie van 1 tot 4 stoelmassages per maand. Na afloop van de proefperiode kunt u een online enquête invullen en kijken of u verder wilt gaan met de massages.

Neem gerust eens contact op om verder te informeren en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het telefoonnummer is 06-28870085. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.

Contact opnemen
/