Slider

Stoelmassages in Apeldoorn

Medewerkers zijn de steunpilaren van ieder bedrijf. Als onderneming wilt u daarom dat uw medewerkers zo gezond en vitaal als mogelijk blijven. Onze masseurs van Stovita helpen u daar graag bij.

Wij bieden u ook complete massage pakketten aan die er onder meer voor zorgen dat eventuele klachten vroegtijdig gesignaleerd kunnen worden in Apeldoorn en omstreken. Met een stoelmassage op het werk kunnen lichamelijke en mentale pijntjes bij uw werknemers ontlast worden. De ontspannende werking helpt werkstress tegen te gaan, RSI te voorkomen en helpt tevens ter preventie van een burn-out.

Al vanaf € 18,00 per medewerker, heeft u de mogelijkheid om uw medewerkers maandelijks een stoelmassage te geven.

De massages van Stovita worden verzorgd door onze gecertificeerde en ervaren (shiatsu) stoelmasseurs. Door middel van een professionele stoelmassage of shiatsu massage geven zij uw medewerkers in een mum van tijd weer een energie boost voor zowel het lichaam als de geest. Stovita komt bij u langs op locatie en kan, indien nodig, de massages verspreid over meerdere dagen verzorgen.

Ook verzuim en werkstress onder uw werknemers verlagen? Schakel dan Stovita in voor een stoelmassage op locatie in Apeldoorn of omstreken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 06-28870085.

Stoelmassages voor bedrijven in Apeldoorn

Wij maken bij de stoelmassages in Apeldoorn gebruik van een speciale, traditionele Japanse techniek. Deze techniek, die shiatsu genoemd wordt, kan lichaam en geest weer in evenwicht brengen. Uw medewerker gaat zitten in een speciaal ontworpen massagestoel. Als (shiatsu) stoelmasseur verzorgen wij vervolgens een met acupressuur werkende massage waarbij onder meer het hoofd, de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen aan bod komen.

Deze techniek werkt erg ontspannend en zorgt tevens voor een goeie energieboost. Shiatsu is effectief ter behandeling of preventie van hoofdpijn, nek- of rugklachten en schouderpijn. Het vermindert werkgerelateerde klachten, zorgt voor meer tevredenheid onder werknemers, is aantrekkelijk om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te kunnen bieden en maakt uw werknemers productiever. Ook brengt het fiscale voordelen met zich mee: de stoelmassages zijn namelijk een erkende ARBO maatregel.

De voordelen van een stoelmassage op locatie

Door stoelmassages in omgeving Apeldoorn aan te bieden aan uw werknemers genieten zowel u als uw personeel van diverse voordelen. Wij geven u een overzicht:

 • De massages worden bij u op locatie verzorgd
 • Kleding kan gewoon aangehouden worden
 • De zittende massagestoel is erg comfortabel
 • Financieel voordelig
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van olie
 • Korte behandeling, die productiviteit en energie verhoogt
 • Vermindering in werkgerelateerde klachten
 • Ontspannende werking voor lichaam en geest
 • Minder verzuim en minder werkstress
 • Fiscale voordelen
 • Verhoogde tevredenheid onder werknemers
 • Afspraken zijn makkelijk in te plannen met ons online inschrijfsysteem

Over Stovita

Stovita is een onderneming opgericht door Gerard Poorte en Dominique Helstone. Deze twee gepassioneerde masseurs uit Apeldoorn met vele jaren ervaring snappen precies hoe zij mensen kunnen helpen om gezond, fit en vitaal te blijven. Met die drive verzorgen zij stoelmassages om medewerkers lichamelijk en geestelijk weer in balans te krijgen en te houden.

”Stovita is er als onderneming voor andere ondernemingen en overheidsinstanties.”

Wij bieden in-company ondersteuning aan op het gebied van ontspanning en vitaliteitsadvies. Als het om een grotere opdracht gaat hebben wij een netwerk aan gecertificeerde en ervaren collega masseurs.

Interesse in een stoelmassage in Apeldoorn?

Wilt u samen met uw werknemers ook genieten van de voordelen van een stoelmassage in Apeldoorn of omgeving? Tijdens een pilot kunt u met de massages kennismaken. Daarvoor is een proefperiode van 3 tot 6 maanden van toepassing, met een frequentie van 1 tot 4 stoelmassages per maand. Aan de hand van een online enquête kan na deze proefperiode bepaalt worden of u van de voordelen overtuigd bent.

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte door contact op te nemen. Stovita is telefonisch bereikbaar via 06-28870085 (zowel bellen als WhatsApp) en het online contactformulier.

Contact opnemen
/