shutterstock_407021107

Kosten

Al vanaf € 18,00 per medewerker, heeft u de mogelijkheid om uw medewerkers maandelijks een stoelmassage aan te bieden.

De massage pakketten die worden aangeboden zijn zo ontwikkeld om lichamelijke en psychische aan werk gerelateerde klachten specifiek aan te pakken.

Zo hebben ik een stoelmassage pakket samengesteld met verschillende soorten ademhalingsoefeningen om zo juist ook klachten gerelateerd aan werkstress, zoals overspannenheid of een burn-out op tijd te signaleren en te voorkomen.

Ook heb ik bij Stovita een stoelmassage pakket ontwikkeld die met RSI-preventieoefeningen kan worden gecombineerd. RSI klachten worden zo nog beter aangepakt om bijvoorbeeld rugpijn, stijve nekspieren en pijnlijke schouders specifieker te behandelen of te voorkomen.

Voor het optimaal behandelen van zowel werkstress als RSI kunt u bij mij ook gebruik maken van een shiatsu behandeling. Met deze complete lichaamsbehandeling haalt u het beste uit beide.

Een zieke werknemer kost gemiddeld tussen de 230 en 410 euro per dag. (Bron: CBS en TNO). Voor nog geen 220 euro per jaar kan ik iemand maandelijks van een stoelmassage voorzien.
Door het reduceren van kosten aan (werkgerelateerd) ziekteverzuim, verdient u deze kosten al snel weer terug. Bovendien kunt u profiteren van enkele fiscale voordelen omdat stoelmassage niet voor niks als een erkende Arbo maatregel wordt gezien.

/
WhatsApp
Vrijblijvende offerte
info@stovita.nl
06 2887 0085