shutterstock_407021107

Kosten

Al vanaf € 22,00 per medewerker, heeft u de mogelijkheid om uw medewerkers maandelijks een stoelmassage aan te bieden.

De massage pakketten die worden aangeboden zijn zo ontwikkeld om lichamelijke en psychische aan werk gerelateerde klachten specifiek aan te pakken.

Zo hebben wij ook een stoelmassage pakket samengesteld met verschillende soorten ademhalingsoefeningen om zo juist ook klachten gerelateerd aan werkstress, zoals overspannenheid of een burn-out op tijd te signaleren en te voorkomen.

Ook hebben wij bij Stovita een stoelmassage pakket samengesteld die met RSI-preventieoefeningen kan worden gecombineerd. RSI klachten worden zo nog beter aangepakt om bijvoorbeeld rugpijn, stijve nekspieren en pijnlijke schouders te voorkomen.

wij geven ook complete shiatsu massages op de werkplek. Met deze complete lichaamsbehandeling haalt u het beste uit u personeel als het om vitaliteit gaat.

Een zieke werknemer kost gemiddeld tussen de 230 en 410 euro per dag. (Bron: CBS en TNO). Voor nog geen 220 euro per jaar is u medewerker maandelijks verzekerd van een stoelmassage om ziekte verzuim te beperken.
Door het reduceren van kosten aan (werkgerelateerd) ziekteverzuim, verdient u deze kosten al snel weer terug. Bovendien kunt u profiteren van enkele fiscale voordelen omdat stoelmassage niet voor niks als een erkende Arbo maatregel wordt gezien.

/